Organizam i Sinestezija u FestuSviđa ti se? Javi ostalima!

Uoči izlaska albuma "Snovi o slobodi" Sinestezija se vraća u Klub Fest gde je sve i počelo 2006.god! Bend iza sebe ima album "Šminkanje stvarnosti" i veliki broj upečatljivih nastupa širom zemlje, a singlovi koji najavljuju izlazak novog albuma osvajali su visoka mesta relevantnih top-lista širom regiona.. Stvarajući u širokim okvirima rokenrola – "new wave" zvuk, post-punk momenti, upečatljive pop melodije, kao i moderni "indie" segmenti samo su neke od karakteristika Sinestezije koje, podržane neuobičajenim i intrigantnim liričkim izrazom, višeglasnim pevanjem, uz eksplozivnu i teatralnu scensku izvedbu, čine nastupe benda interesantnim za sva čula.

Organizam je autorski bend iz Beograda, nastao 2012. godine. Sastav neguje eklektični pristup muzici kombinujući više tradicionalnih pravaca sa elektronikom. U sadašnjoj postavi grupa radi od marta 2016. godine. Organizam trenutno sukcesivno objavljivljuje svoj debi album "Intergalaktički cirkus". Predstavljena su dva video spota sa ovog materijala: "Hjuman" i trenutno aktuelni "Okean", premijerno prikazan sredinom aprila.

Ulaz 300 dinara

EVENT: http://bit.ly/1O8M0QySviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku