FINALE Belgrade Demo Fest Live 2016 u KST-uSviđa ti se? Javi ostalima!

Četvrti Belgrade Demo Fest Live se nakon polufinala približio svojo završnici. Veliko finale u kome će svirati deset takmičarskih bendova,održaće se u nedelju, 5. juna, 2016. u KST-u sa početkom u 21:30.


BadHead (Beograd), Counterfate (Pančevo), Zbedem (Čačak), Demian (Beograd), Good Ol Bastards (Knjaževac), Ledge (Beograd), Mladi Džek (Pančevo-Beograd), Wheesplash (Zrenjanin), Njuškači jabuka (Beograd) i The Bronsons (Bajmok) su 10 bendova koji će se predstaviti publici i dvadesetočlanom žiriju sastavljenom od novinara, muzičara, producenata, menadžera i drugih poznatih imena iz domena domaće i regionalne rock scene i očekivati vredne nagrade u vidu nastupa na velikim festivalima i manifestacijama, foto sešna (LP studio), audio snimaka (Blaze studio) i live videa (Rok Pokret). Osim najboljih bendova u čijem izboru učestvuju i publika i žiri, biće odabrani i najbolji pevač, gitarista, basista i bubnjar od strane naših poznatih muzičara.


Cena ulaznice je 300 dinara i uz kupljenu ulaznicu dobija se glasački listić na kome se zaokružuje omiljeni bend.


Pre početka koncertnog dela finala održaće se promocija kompilacije "BDF: Sound of 2015" na kojoj se nalaze pesme bendova sa prošlogodišnjeg izdanja festivala, a kao specijalni gosti finala pre proglašenja najboljih nastupiće beogradski psychobilly trio PSI.


Organizatori pozivaju sve ljubitelje rock muzike da podrže bendove različitih žanrova iz cele Srbije i upoznaju se sa novim nadama naše alternativne i rock scene.


U slučaju lošeg vremena, finale će biti održano u klubu KST-a.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku