Nevix predstavio novi singl LunarSviđa ti se? Javi ostalima!

Izašao je novi singl bosanskohercegovačkog DJ-a i producenta Nevixa pod nazivom Lunar.Ovo je njegov treći singl i možete ga poslušati, kao i besplatno downloadovati ovdje:https://www.youtube.com/watch?v=-O4mzSlfQIY

Nevix je pjesmu sam komponovao i producirao, a radi se o njegovom trećem singlu nakon prošlogodinje razbijačine Hyper Jump, te pravog ljetnjeg soundtracka Sun Rays.

Takođe, Nevix je do sada uradio nekoliko remixa od kojih se Electric Elephant (originalno Jay Hardway) našao u vrhu liste na takmičenju poznatog labela Spinnin' Records.

Nevix, koji je tek napunio 14 godina, novim singlom pokazuje zavidno kompozitorsko i producentsko umijeće, na kome bi mu i mnogi starije kolege mogle pozavidjeti.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku