PRVI ALBUM THE PHONERINGS „OSAM PESAMA“ DOSTUPAN BESPLATNO



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski sastav The Phonerings objavio je prvo dugosvirajuće izdanje Osam pesama", dostupno za besplatno preuzimanje na stranici ThePhonerings.Bandcamp.com.


 

Bend je izdanje najavio nežnijim, ali energičnim pop pank-hardkor singlovima „Around" i „Tvoja soba", kao i video radom za singl „Metamorfoza", eksplozivniju numeru bez reči, koji možete pogledati na YouTube linku http://bit.ly/1Q7JXYp.

 

The Phonerings su u osveženoj postavi aktivni posle višegodišnje pauze, dok nove singlove prate nastupi i Beogradu, kao i ostatku Srbije i regiona.

 

Bend neguje gitarsku muziku odraslu na hardkor panku, indi roku i raznim podžanrovima koje karakterišu glasne gitare. Godine 2009. objavili su split CD „Reach the coast" sa novosadskim pop pank herojima Shoplifters.

 

Album „Osam pesama" sniman je i produciran u beogradskom studiju „Draft", a za produkciju je bio zadužen Ivan Balvanlijev. The Phonerings su: Nenad Tanasijević i Aleksandar Delić (gitare), Dušan Lopušina (vokal, bas gitara) i Vladimir Jelovac (bubnjevi).

 

Više informacija: facebook.com/thephoneringsband, thephonerings.bandcamp.com.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive