Sillycons predstavili novi singlSviđa ti se? Javi ostalima!

Sillycons je alternativni rock bend iz Rijeke nastao 2013. godine. Članovi ovog peteročlanog benda su: Dario Butković (vokal), Arijan Birkić (gitara, prateći vokal), Sanjin Perović (bas gitara), Karlo Rubinić (bubnjevi) i David Košara (klavijature).

 

Teže žestokom i upečatljivom zvuku koji je mješavina raznih žanrova (Alternativni Rock / Hard Rock). Nakon izmjene nekoliko članova formirala se konačna postava benda te se samim time izgradio i glazbeni izričaj kakav danas imaju. Počele su se raditi autorske pjesme na engleskom jeziku na koje je bend danas potpuno usredotočen.

 

Aktualni je pobjednik Ri rock-a i Rovinj Music festivala. Bend trenutno snima debitantski album u studiu G.I.S., pod produkcijom Mateja Zeca, koji najavljuje prvim singlom "It's Over".


Singl poslušajte na https://www.youtube.com/watch?v=nTvXj6KwTTQ
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku