Sinapsa8 objavili prvi demo snimakSviđa ti se? Javi ostalima!

Prvi DEMO snimak požarevačkog metal benda ''Sinapsa8'' je osvanuo na njihovom zvaničnom youtube kanalu. Iz benda poručuju da je u pitanju snimak iz takozvane ''kućne produkcije'' I da se neće zaustaviti na ovome već da planiraju da snime još nekoliko pesama. Planovi benda su za sada usmereni na to da se što više afirmišu svirajući  aktuelnim  letnjim festivalima koji slede…
Bend Sinapsa8 kaakteriše mešavina američke i blagi uplivi švedske metal škole,kao i hard core vokali na srpskom jeziku.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku