Kid Vibes remiksovao klasik hit Ayla iz 1996.godineSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski DJ i producent Kid Vibes uradio je zvanični remix za klasik pesmu Kosmonova - Ayla iz 1996. godine koja je izdata za Sony Music i prodata u višemilionskom tiražu a svojevremeno je bila veliki klupski hit. Takođe, provučena je kroz film Kevin & Perry Go Large. Ovaj remix su podržali Tiesto i jedan od najvećih producenata današnjice - R3hab, kao i mnogi drugi DJ-evi i producenti.

Kid Vibes je poznat po saradnji sa Pitbull-om a njegove pesme zauzele su najviše pozicije na chartovima iTunes-a širom planete. Pobednik je nekoliko takmičenja u DJ-ingu i produkciji a uskoro najavljuje saradnju sa jednim od najvećih imena iz svetske muzičke industrije.

Pratite njegov rad na:

www.kidvibes.net
www.facebook.com/kidvibes
www.youtube.com/kidvibesvideo
www.twitter.com/kidvibes
www.instagram.com/kidvibes

Preslušajte kako Ayla zvuči 20 godina kasnije:https://www.youtube.com/watch?v=KJb-B5bmDbUSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku