Madresi izbacili novi singl Mega Bleja TrendSviđa ti se? Javi ostalima!

Madresi su nakon pesme Ugašen svet objavili i drugi single sa albuma "Alergija na zlo". Album će izaći pod etiketom Miner recordsa kao i njihov prethodni album Prodajem emocije. Pesma govori o sve češćoj pojavi kupovine fakultetskih diploma, a nastala je 2013. Bend trenutno uvežbava pesme u novoj postavi i namerava da nastavi koncertnu promociju do sad izdatih albuma, (Odvedi me odavde-Balkan rock records i već pomenuti Prodajem emocije i Alergija na zlo - Miner rocords), koju je bio prinudjen da prekine zbog kadrovskih problema.

Mega bleja trend nadjite na: https://www.youtube.com/watch?v=9Pk0jS5NdfkSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku