Promocija Tribute to Dobri Isak CD u Feedback-u 9.10.2016.Sviđa ti se? Javi ostalima!

U niškom klubu Feedback u nedelju, 9. oktobra održaće se promocija CD izdanja "I mi plačemo iza tamnih naočara", posvećenog grupi Dobri Isak.

Šesnaest bendova iz regiona odalo je počast grupi Dobri Isak učešćem na ovoj kompilaciji a na promociji u Nišu nastupiće tj. izvesti obrade: Pod, Plastic Sunday, Novembar, Figurative Theatre, Plazma Maschina i Language.Sex.Violence.

Disk "I mi plačemo iza tamnih naočara" biće dostupan po promotivnoj ceni od 300 dinara, a prvih deset kupaca na poklon dobijaju i bedž Dobrog Isaka. Premijerno će biti dostupan i diskografski CD beogradske darkelectro/gothic grupe Psihokratija, uključujući neobjavljeni album "U teatru misterije" iz 1991. godine.

Promocija počinje od 21 čas, a ulaz će biti slobodan.
Nepotpunu kompilaciju možete poslušati na stranici PMK Recordsa.
 Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku