ROĐENDANSKI KONCERT BENDA KASIRKESviđa ti se? Javi ostalima!

U petak 07.10.2016. u beogradskom klubu Vrtoglavica, Kasirke će održati rođendanski koncert. Osim njih, publika će imati prilike da uživa i u svirci njihovih gostiju - bendova Irvas i Yokono

 

„Ovo je bila jako lepa i uspešna godina za nas, objavili smo naš prvi album "Nemir", kao i spot za naslovnu numeru albuma. Imali smo neka lepa gostovanja po Srbiji (Niš, Aranđelovac, Subotica..) i regionu (Nikšić, Bijeljina). Našli smo se i na MTV top listi "Domaćica". Ove godine slavimo i mali jubilej, 5. rođendan benda, pa su nam sve te lepe stvari dale povod da pozovemo sve ljubitelje Rock'n'Roll-a na rođendansku svirku, gde ćemo podeliti binu sa nama dragim bendovima: Yokono i Irvas." Izjavio je Uroš Mladenović, gitarista.

 

Koncert će biti održan u petak 07.10.2016. u klubu Vrtoglavica (Šajkaška 15b)  sa početkom od 22h, cena ulaznice 200 dinara.

 

Da podsetimo bend Kasirke je objavio svoj album prvenac pod nazivom „Nemir" na CD-u i digitalno u izdanju diskografske kuće Multimedia Music, a publika će uskoro imati prilike da uživa u drugom video singlu sa ovog albuma.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku