Wolfram na petom Pozitivnom koncertuSviđa ti se? Javi ostalima!

Peti Pozitivan koncert biće održan u Novom Sadu 26. novembra 2016. u klubu The Quarter. Pored već najavljenog Piknika, na koncertu će nastupati još jedan novosadski bend, Wolfram.
Ulaznice će uskoro biti u pretprodaji, a broj ulaznica je ograničen zbog kapaciteta kluba. Prvih 50 ulaznica biće pušteno u prodaju po promotivnoj ceni od 400 dinara, nakon čega će se prodavati po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 600 dinara.


Wolfram  je bend iz Novog Sada nastao u aprilu 2011. godine. Osnovali su ga Dušan Prentović (bubnjevi/perkusije), Marko Dorić (gitara/vokal/klavijaure/programer) i Aleksandar Apić (bas/vokal/gitara).
Vremenom se u postavu pridružuju Branislav Božanić (gitarista) i Jana Zurovac (vokal). Nakon jednog albuma po članu, višegodišnjeg iskustva sviranja koja polako doseže jednu deceniju i mnoštva svirki na velikim i malim binama, muzika benda vremenom je prerasla u beskompromisnu mešavinu melodije, rifa i elektronike. Zbog spoja žanrova kao što su post metal/rock, psychedelic, stoner, sludge, industrial, alternative, electronica… samoinicijativno su iskovali naziv svog pravca – acid metal.
Bend je ove godine izdao i trenutno promoviše album prvenac „Music Of The Heathen“ koji je okarakterisan kao „dašak svežeg vazduha na alternativnoj sceni Balkana koji zaslužuje da ode dalje u svet“. Trenutno rade na drugom albumu.
Koncert organizuje Udruženje Prevent u partnerstvu sa Udruženjem Remiks u okviru kampanje obeležavanja Svetskog dana borbe protiv side. Podršku u realizaciji koncerta pružila je Gradska uprava za zdravstvo Grada Novog Sada.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku