Bluz rok veče u KuglašuSviđa ti se? Javi ostalima!

Subota, 3. Decembar u 21h, klub Kuglaš. Ne propustite priliku da čujete jedne od najboljih bluz rok sastava nove generacije: The Cockblockers i Bluz Mašina!


Za vas će u subotu 3. Decembra otvoriti veče "The Cockblockers", sastav koji neguje autorski rad, pod vođstvom mladog kantautora Nenada Todorovića. Bend trenutno radi na svom debitantskom albumu.

Facebook: 
https://www.facebook.com/TheCockblockers
Website: 
http://thecockblockersband.com/

Veče se nastavlja u električnom bluz maniru, na scenu stupa "Bluz Mašina", sastav koji je nedavno objavio svoj debitantski album "Tragovi". Frontmen Ivan Milenković i ekipa će prezentovati autorske stvari kao i nekoliko ključnih obrada na kojima su već ostavili svoj lični pečat.

Facebook: 
https://www.facebook.com/thebluesmachineband/

Ulaz počinje od 21h, a karte za koncert se mogu kupiti po pretprodajnoj promo ceni od 200 dinara na šanku kluba, dok će na ulazu cena karte biti 300 dinara. Za rezervacije mesta i karata pozovite telefon kluba 011 3240 324.


EVENT LINK: https://www.facebook.com/events/1212183625471534/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku