Kompletiran program novosadskog Pozitivnog koncerta, ulaznice u prodajiSviđa ti se? Javi ostalima!

Novi Sad/ 1.11.2016.
Peti Pozitivan koncert biće održan u Novom Sadu 26. novembra 2016. u klubu The Quarter. Nastupaće Piknik, Wolfram, Degeneza i Tri kapljice.
Ulaznice su u pretprodaji u Gigs Tix radnjama i online, a broj ulaznica je ograničen zbog kapaciteta kluba. Mali broj ulaznica u pretprodaji je po promotivnoj ceni od 400 dinara, nakon čega će se prodavati po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 600 dinara.
Pored već najavljenih novosadskih bendova Piknik i Wolfram, spisku izvođača pridružili su se bendovi Tri kapljice i Degeneza.
Tri kapljice je ženski trio iz Novog Sada. Prvobitno okupljene 2007. godine, nakon pet godina pauze ponovo su počele sa svirkom početkom 2015. Sviraju mešavinu melodičnog punk-a i r'n'r-a. Trenutno su koncertno aktivne i u planu je snimanje povratničkog albuma. Bend čine: Vesna Vojvodić (bubanjevi), Mina Stojanović (gitara, vokal) i Aleksandra Vukošić (bas, vokal).
Degeneza je mladi beogradski rok bend koji je ove godine pobedio na televizijskom Bunt Rok festivalu. Nakon ovog uspeha potvrdili su svoj kvalitet osvajanjem drugog mesta na devetom Demofestu koji se održava u Banjaluci, a u čijem takmičenju učestvuju bendovi iz svih bivših jugoslovenskih republika. Ujedno, David Seferović, proglašen je najboljim gitaristom Demofesta. Pored Davida u bendu su i Uroš Zjalić (vokal), Vukašin Milićević (bas) i Vitomir Milićević (bubnjevi).
Koncert organizuje Udruženje Prevent u partnerstvu sa Udruženjem Remiks u okviru kampanje obeležavanja Svetskog dana borbe protiv side. Podršku u realizaciji koncerta pružila je Gradska uprava za zdravstvo Grada Novog Sada.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku