Tijan predstavljaju novu obraduSviđa ti se? Javi ostalima!

Posle 2 uspešna autorska spota za pesme „Svetlo na kraju tunela" i „Duboki trag", koji su objavljeni u toku godine i covera Whitesnake-a „Fool for your loving", koji se nalaze na oficijalnom youtube kanalu grupa Tijan je uradila još jedan cover.U pitanju je pesma koja je sredinom osamdesetih bila veliki hit a zove se „Wild Boys" u izvođenju grupe Duran Duran. Obrada je stilski urađena u heavy metal maniru, kako se i očekivalo od grupe, a muzičari koji su učestvovali na ovoj obradi su: Tijan Popović – vokali, Bojan Milojević – solo gitara, Marko Milojević – bubnjevi i Srđan Branković – bas i ritam gitara koji je i producent. U međuvremenu očekujemo od grupe Tijan još jedan autorski spot i album koji treba biti objavljen do kraja godine.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku