Alitor narednog vikenda u Tuzli i SarajevuSviđa ti se? Javi ostalima!

Po treći put ove godine, inđijski metal sastav Alitor nastupaće u Bosni. Ovog puta u Tuzli i Sarajevu, zajedno sa poznatim groove metal sastavom iz Hrvatske – E.N.D, koji ove godine slavi 20 godina postojanja.
Kako najavljuju iz tabora Alitora, nastupi u Rumuniji sa bendom Quasarborn (bukirani za januar 2017.) pored ovih u Bosni predstavljaju kraj koncertnog ciklusa benda koji traje od 2014. godine i objavljivanja albuma „Eternal Depression“ (Witches Brew Records).
Bend se naredne godine posvećuje snimanju novog albuma. Dok će do kraja ove godine objaviti spot za novi singl pod nazivom „Patterns of Redemption“.
Više detalja o Alitor nastupima u Bosni potražite putem sledećih linkova:
16. decembar – Club Palma, Tuzla
17. decembar – AG Club, SarajevoSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku