Rezerve predstavile novi spot za pesmu Zona sumrakaSviđa ti se? Javi ostalima!

Makarski bend Rezerve ima novi videospot za obradu pjesme "Zona sumraka" grupe Film.
Pjesma će se naći na popularnoj kompilaciji "Zimzeleno, a novo 3". Glazbenoj akciji Croatia Recordsa i Music Puba Zlatka Turkalja. Spot potpisuju članovi benda u suradnji sa mladim umjetnikom Lukom Jančićem Mizekom. U glavnoj ulozi je klavijaturist benda, Leon Lužija. 
Rezerve su pobjednici ovogodišnjeg Karlovačko Rock Off-a i početkom 2017. planiraju izbaciti njihov drugi singl "Madona" s kojom nakon "Ne voli, ne voli" najavljuju svoj prvi album. Do izlaska "Madone" slušatelji mogu uživati u ovoj obradi grupe Film.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku