Roman Ivana Glišića u konkurenciji za NIN-ovu nagraduSviđa ti se? Javi ostalima!

Roman „Goli sin", najstarijeg i najpoznatijeg pank spisatelja sa ovih prostora ‒ Ivana Glišića, našao se u širem izboru kandidata za ovogodišnju NIN-ovu nagradu. Izdavač pomenutog Glišićevog romana je M.O.D. (Mentalno otvoreno društvo) iz Šapca.

U petak, 16. decembra, žiri NIN-ove nagrade za najbolji roman godine, koji radi u sastavu: Tamara Krstić, Jasmina Vrbovac, Zoran Paunović, Mihajlo Pantić i Božo Koprivica (predsednik), konstatovao je da je zaključno sa 15. decembrom na adresu NIN-a stiglo sto šezdeset devet romana, koji su ispunili uslove da se takmiče za prestižno priznanje.

Žiri će širi izbor objaviti u NIN-u 29. decembra, a ime šezdeset trećeg dobitnika NIN-ove nagrade' biće poznati 16. januara naredne godine. Aktuelni laureat prestižnog priznanja je Dragan Velikić, nagrađen za roman „Islednik".

Spisak svih sto šezdeset devet kandidata možete pronaći na adresi (http://www.nin.co.rs/pages/warticle.php?id=91078).
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku