Vicery - novo ime na srpskoj death metal sceniSviđa ti se? Javi ostalima!

Vicery je nastao sredinom 2016. godine i prvobitno je bio orijentisan ka speed/thrash zvuku. Međutim, Ivana Momčilović i Elio Rigonat nisu bili najzadovoljniji kako je sve zvučalo, te su posle nekoliko meseci odlučili da se fokusiraju na dath metal zvuk, što je bio pun pogodak. Za relativno kratko vreme su njih dvoje, kao trenutno jedini članovi benda, snimili tri pesme i objavili ih kao mini album, naslovljen "Vicery". Izdanje je dostupno za preslušavanje i kupovinu na njihovoj oficijalnoj "Bandcamp" stranici, a moguće ga je preslušati i putem "YouTube-a".

Iako trenutno duo, bend ima planove za snimanje novog singla koji će pratiti i spot, kao i za upotpunjavanje postave, čime bi se fokusirali kako na snimanje dugosvirajućeg albuma, tako i na koncerte.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku