Objavljen spot za prvi singl "Agape" benda "Park"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon premijere na MTV-u 2. januara u 20h, spot za prvi singl „Agape" objavljen je i na YouTube-u, na linku https://youtu.be/kFZFDVKYKAo.

 

Album "Novi život" u izdanju Lampshade Media dostupan je od 5. decembra za streaming i download na najvećim muzičkim servisima, na linku: https://lampshademedia.lnk.to/novizivot.

Beogradski bend Park donosi novu energiju na domaću rock scenu, svojim specifičnim zvukom koji objedinjuje tvrđi gitarski zvuk sa nežnijim notama akustične gitare. Ponekad agresivan poput Foo Fighters-a, a na momente emotivan kao Farside, Park uspešno miri svoja dva suprotstavljena lica ulivajući modernom rock zvuku na našim prostorima jedan novi život.

Upravo je „Novi život" ime prvog albuma benda koji nam donosi 14 pesama (12 autorskih, jednu bonus akustičnu verziju i jednu obradu). Tekstovi pesama su na srpskom jeziku, sa tematikom koja inspiraciju pronalazi u svetu oko nas, životu generalno, putu ka samospoznaji, prijateljstvu i ljubavi. Ukratko, Park okuplja nekoliko zabavnih momaka koji žele da vas prodrmaju, probude u vama raznovrsne emocije i nateraju vas da ih podelite glasno sa drugima.

Bend čine: Dušan Smiljanić Lumber - gitara i glavni vokal, Damir Duraki - bas gitara i vokal, Miloš Đurica - akustična gitara i prateći vokal, Milen Zlatanović Zmolen – gitara i prateći vokal i Miroslav Ćatić – bubanj.

 

Bend Park možete pratiti na https://www.facebook.com/ParkBandBg/.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku