Zrenjaninski metal bend Forgotten Scream predstavio prvi singl “Empty Veins”Sviđa ti se? Javi ostalima!


"Empty Veins" je prvi singl zrenjaninskog metal benda Forgotten Scream. Pesma se nalazi na debi albumu „Changes" koji planiraju da objave na proleće ove godine. Bend je počeo kao projekat 2010. godine, te su se odlučili da ove godine izbace prvi album koji će sadržati 14 numera. Praktikuju "DIY" pristup, odnosno trude se da svaki aspekt urade sami, od muzičke produkcije do izrade video snimaka i artwork-a.
Članovi benda su Nebojša Grujić – vokal, i gitaristi Antal Kovač i Julijan Vojin, trenutno su u dogovoru sa drugim članovima te se nadaju da će sklopiti potpuni sastav kako bi mogli da iznesu svoju muziku i uživo.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku