Humanitarni koncert Prijatelji za Cicija 16.2. u Vintage Baru



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kako je Narednik lobanja izjavio da su raskinuli suradnju sa Progoniteljom i da su nažalost morali otkazati nastup u Vintage idustrial baru, došlo je do promjena satnica nastupa izvođača.


21:30  Them moose rush

22:30  Killed a fox

23:30  Broken rockers


Da ponovimo okupljamo se u vintage industrial baru 16.02.2017. od 20:00 sati povodom podržavanja oporavka našeg prijatelja Valentina Ciglara koji je nesretno nastradao prilikom prelaska ceste na pješačkom prijelazu. On se trenutno oporavlja i stanje mu je svakim danom sve bolje.


Na ulazu cemo prikupljati donacije od minimalnih 20 kuna

Uz Dj Knežu koji ce pustati glazbu nastupiti ce bendovi :Them moose rush, Killed a fox i Broken rockers Motorhead tribute bend

Dođite i podržite ovaj događaj i vidimo se tamo !!!  


Broj računa na koji se prikupljaju donacije HR 7223600003512329983

Event

https://www.facebook.com/events/366648937047947/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive