Garažni DVD „Live At CK13“ napokon u prodaji



Sviđa ti se? Javi ostalima!

„Live At CK13" je DVD izdanje koje sačinjavaju kompletni nastupi četiri sjajna srpska garage / punk / rock'n' roll  sastava: Psycho-Sonic Boris & Hosenfefer, Hosenfefer, Schizophrenia i Corrosion.

Zabeleženi 8. i 9. februara 2008. godine u novosadskom klubu „CK13" ovi snimci i danas zvuče jednako dobro, sirovo i energično, kao i u vreme kada su nastali i još jednom potvrđuju sav kvalitet ovdašnje garage scene.

Provobitno planirani da budu objavljeni za Basement Blues records, label za kog su u jednom trenutku izdavali gotovo svi srpski sastavi ove muzičke orijentacije, ovi snimci se sada napokon pojavljuju zahvaljujući Take It Or Leave It Records-u, najstarijoj nezavisnoj izdavačkoj kući na Balkanu.

Za audio snimke je bio zadužen Komadant Adam, čovek koji je stajao kao producent iza velike većine bitnih garage albuma početkom milenijuma, dok atmosferu koncerata dodatno podcrtava sirov i dinamičan video miks.

Sve materijale možete pogledati na zvaničnom TIOLI kanalu putem sledećih linkova:

CORROSION.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL9Cs-Pc1Usr2IJQAZD3eWVGdvUxM_hPZB

 

SCHIZOPHRENIA.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL9Cs-Pc1Usr08PtqoT2PhRjNKL0MPNAX0

 

HOSENFEFER.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL9Cs-Pc1Usr1WtORcp3Y2Ffxc9vCs8tkc

 

PSYCHO-SONIC BORIS AND HOSENFEFER.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL9Cs-Pc1Usr3SxXg7GEjyNN3XD_kkikv-

 

Audio snimak i produkcija: Komadant Adam

Video editing: Stale

Kamere: Hendrix, Filip, Stale & Mlađa

Cover design: Filip




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku