Treci album benda Zuta MinutaSviđa ti se? Javi ostalima!

 Beogradski punk bend Žuta Minuta upravo je objavio svoji treći studijski album pod nazivom „I...šta ćemo sad" na kome se nalazi devet pesama. Ranije je već grupa objavila četiri spota za pesme koje su se našle na ovom izdanju. Čitav album se može besplatno preuzeti na sledećoj internet adresi: http://www.mediafire.com/file/v8pbr3nyrnc62n6/ZUTA+MINUTA+-+I...+Sta+Cemo+Sad+%282017.%29.zip . Takođe čitav materijal se može besplatno preslušati na Youtube-u: https://www.youtube.com/watch?v=e-lEHrD3PO8 . Ujedno Žuta Minuta objavljuje da je novi bubnjar benda Miloš Štefanović koji je javnosti poznat i kao član Jorgovana. U narednom periodu u sklopu promocije albuma bend će nastupati širom regiona.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku