21. maj novi termin drugog dana Supernatural festivalaSviđa ti se? Javi ostalima!


Novi termin drugog dana Supernatural festivala na Adi Huji je 21.maj.


Drugog dana festivala nastupiće Lollobrigida, Irie FM,  Kanda, Kodža i Nebojša, Nikola Vranjković kao i Dečiji hor Čarolija i Leontina, DF hor u dečijem programu


Beograd, 28.04.2017. – Drugi dan Supernatural festivala prethodno odložen zbog loših vremenskih uslova održaće se u nedelju 21. maja u Supernatural parku na Adi Huji.


Pored „Zelene Pijace" koja će predstaviti autentičnu gurmansku hranu Srbije, „Zelene zajednice" ekoloških organizacija, upoznavanja sa biodiverzitetom i ekoturizmom na Dunavu kroz „Danube village", „Wellness" radionica kapuere, joge, masaže i radionica za decu koje će kroz igru i zabavu upoznati najmlađe sa različitim znanjima i veštinama za zdraviju i zeleniju planetu, u nedelju 21. maja nastupiće i Dečiji hor Čarolija i Leontina, DF hor, Lollobrigida, Irie FM, Kanda, Kodža i Nebojša i Nikola Vranjković.


Sve karte prethodno kupljene za 23. april biće važeće i 21. maja ili se mogu refundirati na onom prodajnom mestu Eventima na kojem su kupljene.

Cena karte za drugi dan Supernatural festivala 21.maj je 600RSD i može se kupiti na svim blagajnama Eventima.

Na dan festivala cena karte iznosiće 800 RSD, a za decu i roditelje je do 14H ulaz besplatan.   

10% od ukupnog prihoda svih prodatih karata Supernatural ulaže u dalje pošumljavanje Ade Huje.

Realizacija Supernatural festivala u produkciji Marsh Creative Production.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku