ČitateljkaSviđa ti se? Javi ostalima!

Prošle godine izveštavali smo o skulpturama koječitaju. I kao što smo i obećali - našu Čitateljku nismo zaboravili. Pre izvesnog vremena, uz prigodnu manifestaciju, dobila je Čitateljka dugo očekivanu ploču na kojoj je zapisana čuvena misao Dositeja Obradovića: „Onaj ko čita može razum prosvetiti, poboljšati srce i ulepšati narav”.
Stoga smo posetili Čuburski park ovih dana, kako bismo zabeležili ova čuvena slova na ploči, ali smo i, povučeni primerom bronzanih ptica, zavirili Čitateljki preko ramena (omiljen sport kod nas, naročito u gradskom prevozu :), kako bismo videli šta to tako pomno čita. Po ovako lepom danu pretpostavili smo da je samo bajke mogla da čita, jer samo bajke pristaju uz lepo vreme, ali smo ipak, iskreno ubeđeni da čita „Prečicu gospođe Tod“ Stivena Kinga, u izvrsnom prevodu Aleksandra Markovića.
A šta vi mislite – koje štivo Čitateljka čita?Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku