Koncert elektro pop sastava Armuši



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Klub Petak iz Beograda i sastav Armuši iz Kragujevca Vas ovim dopisom pozivaju na objavu koncerta koji će se održati 28. aprila od 21h. Informacije u daljem tekstu.

Armuši je kragujevački porodičan sastav nastao 2011. godine u Vrnjačkoj Banji. Njihove pesme žanrovski su potkovane u elektro sint, disko, pop i ambijentalnu muziku. Zanimljivost benda jeste da u sastavu nemaju gitaru i bas gitaru i čine ga samo tri člana, što ne umanjuje značaj odlične svirke, energije i dobre atmosfere koju pružaju publici. Tekstovi pesama prenose jasnu duhovnu, ljubavnu i pozitivnu poruku. U sastavu je sintisajzer vodeći instrument, a boju benda dobijaju upotrebom sintova, bas sintova i ženskog vokala. Pored autorskih numera sa repertoara možemo čuti i neke obrade starih poznatih pop hitova aranžirane u njihov prepoznatljiv stil. Iza sebe imaju nekoliko snimljenih autorskih pesama, jedan studijski album, video spot i mnogobrojne nastupe po Srbiji i regionu kako na festivalima tako i po klubovima. Ime dobijaju po prezimenu Armuš i čine ga:

Magdalena – vocal, synth
Danijel – synth, bass synth
David – electro drums

Facebook page: https://www.facebook.com/armusivb/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
Youtube page: https://www.youtube.com/channel/UCOHocNsoPnM-mQXU6s8fPDg

ULAZ: 200 RSD
Klub Petak 



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku