Moloa predstavlja novi singl i EPSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradska grupa Moloa je, nakon debitantskog singla "Sat u glavi" i pesme "Ponekad" (za koju je realizovan i video spot) objavila i svoj treći singl "Insajder", kojim je kompletirano njihovo prvo EP izdanje.

Pesma je snimljena u beogradskom studiju Destilerija, a za produkciju, miks i master su bili zaduženi Petar Rudić i Sergej Sokolov. EP je dostupan za preslušavanje kako na YouTube stranici benda, tako i na Bandcampu (gde se može i preuzeti po proizvoljnoj ceni) i Soundcloudu.

Moloa je postmoderni rok trojac koji čine: Andrej Mladenović (bubanj), Emilija Đorđević (bas) i Sergej Sokolov (gitara, vokal). Ukoliko niste do sada, bend možete videti uživo 6. maja u Elektropioniru gde će nastupati kao gosti na promociji novog albuma grupe Brigand, "Daleko je Vavilon". Bend takođe možete ispratiti na sledećim internet stranicama:
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku