Orest objavili drugi album "Neverovatne istinolikosti"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski metal bend Orest je 8. aprila objavio svoj drugi album "Neverovatne istinolikosti". Pesme su komponovane u intervalu od dve godine pre nego što su snimljene u Blaze studiju tokom leta 2016. godine. Za vizualni aspekt albuma pobrinuo se ilustrator i grafički dizajner Nikola Rakić, a za fotografiju Jakov Simović. Album je dostupan za stream na YouTube kanalu benda, a uskoro će biti moguće nabaviti ga u fizičkom obliku (CD/MC) putem izdavačke kuće "Miner records." Album "Neverovatne istinolikosti" je naslednik prvenca "Iza ogledala" iz 2014. godine, takođe objavljenog za "Miner records." Bend će u januaru 2018. godine obeležiti deset godina postojanja. 

Spisak pesama:
1. Poligraf
2. Mrtva zemlja
3. Bolestan um
4. IV
5. Savršeni kamen
6. Ni kap krvi
7. Monstruozni osmesi
8. Stakleni pogled

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku