''Šapat'' novi projekat iz Novog SadaSviđa ti se? Javi ostalima!

Šapat je chill step/future bass/hybrid trap sastav iz Novog Sada, osnovan januara 2017. godine, od strane muzičara Stefana Drndarskog i Sava Kostića, okupljenih oko ideje da, pored autorske muzike gorenavedenih žanrova, obrade na svoj način i neke od najvećih hitova sa ovih prostora, i prikažu ih u drugačijem svetlu uz kombinaciju starih, dobro poznatih melodija i modernih zvukova.


"Za početak smo obradili tri pesme i to: ''Bajaga - Zažmuri'', ''Leb i Sol - Čuvam noć od budnih'' i ''Galija - Možda sam lud''. Sve tri pesme su veliki hitovi koji će se uvek rado slušati, a mi smo, eto, hteli da ih malo osvežimo i predstavimo ih na svoj način.  Za pesmu ''Zažmuri'' je odrađen i tzv. ''lyric video'' sa tekstom koji se ispisuje u vidu holograma na staklenim pločama u šumskom okruženju", naveli su iz benda


U planu su i autorske pesme, za početak u vidu singlova, a kasnije i u vidu nekog albuma ili polu-albuma. Na pesmama se već uveliko rad.

 

Linkovi pesama:

https://www.youtube.com/watch?v=1oaYQhSl5no

https://www.youtube.com/watch?v=Xw-co30Sxp4

https://www.youtube.com/watch?v=pocWDpSODgA
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku