BB Franc & Brat: Obelodanjeno „Političko dno“Sviđa ti se? Javi ostalima!

foto: Atila Sabo

Užički muzičar Bojan Borisavljević (ex Živa vatra) nastavlja sa realizacijom projekta „BB Franc & friends". Posle numera „No fucking way" i „Gra.ska faca", na red je došla i pesma „Političko dno", koja je snimljena u saradnji sa sugrađanima iz hardkor benda „Brat".

Muziku za najnoviju pesmu zajednički potpisuju Bojan Borisavljević i bend Brat, dok su za tekst zaslužni pomenuti Borisavljević i Ivan Radović. Učešće u pesmi uzeo je i Milan Jevtović iz "Blekove petorke", koji je svirao solo gitaru.
„Političko dno" je dobilo i video spot u čijem su stvaranju učestvovali Atila Sabo (snimanje) i Žarko Jovanović (montaža). 
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku