Benefit koncert za Mural u Novom Sadu vol.2Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pravimo još jedan vrhunski koncert da bismo napravili novi mural u Novom Sadu! Sve pare od karata idu za materijal potreban umetnicima za iscrtavanje murala! Takođe, svi zainteresovani muralisti Srbije, a i šire, mogu nam poslati po dve skice za mural na e-mail adresu: chainreaction021@gmail.com . Najbolji rad će biti izabran do 19.maja. Mural će biti oslikan na zgradi u Puškinovoj ulici. Stanari zgrade su ti koji biraju radove! Budite kreativni! TEMA: SAMO SLOBODNO! Veličina površine: 8x10 m! Dođite 12. maja u klub Suburbija.

nastupaju:

22:00 - MULTIETNIČKA REAKCIJA
22:40 - CPR
23:20 - MIGHTY DOGZ
00:00 - LAZARATH

ulaz: 200 din pre 22h, 300 din od 22h
Karte se kupuju na ulazu! Imate muralno opravdanje za izlazak
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku