Dead Joker predstavio novi singl



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle dosta vremena kragujevacki death metal bend Dead Joker se pojavljuje na Srpsku metal scenu singlom Out of forgiveness za koji je uradjen i lyrics video. Inace bend je oformljen 1990 god u Kragujevcu i iza sebe ima par demo snimaka i album Venture izdat 1994 god i reizdanje na CDu za Klasma rec. diskografsku kucu iz Nemacke. 2015 god bend se okuplja i nastavlja sa radom da bi u junu 2016 god u Kragujevcu napravio povratnicki koncert kao i pojavljivanje na Exit festivalu iste godine. Bend se u skorije vreme predstavlja u Temisvaru na Revolution festu i nasem Arsenalu istog dana kada nastupa i americki Anthrax...
Poslusajte pesmu na https://www.youtube.com/watch?v=M0hAqVHY76Y



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku