Grupa Heavy Hour iz Herceg Novog objavila spotSviđa ti se? Javi ostalima!

Spot hercgnovske metal grupe Heavy Hour za pjesmu ''Vrati Se'' sniman je pocetkom mjeseca maja na lokacijama u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Uskoro ce bend izbaciti i englesku verziju ovog spota i pjesme.
Reziju potpisuje SIlva, a montazu studio sestica. Postavka benda - Zoran Kaludjerovic gitara i vokal, Marko Stibohar bas gitara i prateci vokali i Boris Savic na bubnjevima. Bend je zavrsio snimanje albuma i na nasem i na engleskom jeziku i trazi izdavaca. Spot Vrati Se band objavljuje danas 16.05.2017.

Spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=QUiwJCMF6ik&t=3sSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku