Sink i Random u Beogradu. Sink promoviše album “Pred stubom srama...”Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle izuzetno aktivnog perioda od godinu dana za oba benda, Sink i Random će u subotu, 20. maja održati zajednički koncert u Domu omladine Beograda.


Ovo će biti i zvanična promocija novog albuma grupe Sink koji nosi naziv "Pred stubom srama...", a publika će moći da čuje kompletan album uz najpopularnije pesme sa njihovog prvog izdanja "Sve što nisam ja". Na licu mesta svi koji budu želeli moći će da kupe i fizičko izdanje novog album iza koga je stala izdavačka kuća Nocturne Media.


Grupa Random posle objavljenog EP pod nazivom "Rewind" koji predstavlja nastavak prvog EP "Smile and Wave", donosi beogradskoj publici još zreliji i autentičniji zvuk.


Iza oba benda je mnoštvo odsviranih koncerata širom regiona, a ovo je sjajna prilika da svi koji žele da čuju udružene Sink i Random, budu 20. maja u Klubu Doma omladine Beograda.


Samo šest dana nakon beogradskog koncerta, dakle 26.maja, Sink i Random će nastupiti u novosadskom CK13 zajedno sa novosađanima Cheap Moonshine.

Karte za oba koncerta će se prodavati po ceni od 200 dinara na ulazu u klub, a početak je najavljen za 21h.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku