Bamper Iscelitelj ponudio svetu debi album "Uspon i pad zdravog razuma"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Mladi aleksinački kroslover kvartet duhovitog naziva Bamper Iscelitelj objavio je, ovih dana, svoj album prvenac "Uspon i pad zdravog razuma" pod etiketom najstarijeg nezavisnog srpskog izdavača Take It Or Leave It Records.

Na ovom ostvarenju mesta se našlo za 12 odabranih tema, uokvirenih u jednu homogenu i potpuno skladnu celinu, koje grupu predstavljaju u punom kreativnom usponu. Beskompromisno, kako to samo lucidni stvaraoci mogu iz sebe da istisnu na svom debitanskom diskografskom ostvarenju, verni sebi i bez ikakvih komercijalnih kompromisa Bamperi se poletno i nasmejanu upuštaju u muzičko bespuće domaće alternativne scene rešeni da uhvate svoj veliki talas koji će ih vinuti u rokenrol orbitu. Sudeći po ovim pesmama početni kapital je već tu.

Album "Uspon i pad zdravog razuma" snimljen je leta 2016. godine u studiju kod Čede Ilića u Nišu, u produkcijskoj režiji Anastasa Kamenovića. Sve tekstove (osim 5 i 10) potpisuje frontmen sastava Marko Trajković, osim "Natprirodno Biće" i "Fliper" koje je napisao gitarista Radoš Kostić, takođe i glavni vokal na njima. Tema "Niš-Ekspres" je obrada pesme "Mr. Moustache" grupe Nirvana i to je jedina muzička podloga koja nije autorsko delo samog benda. Dizajn albuma delo je Rastka Milojkovića.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo izdanje dostupno je na kompakt disk nosaču kao i na svim relevanjtnim digitalnim platformama:

Google play: https://tinyurl.com/y8bzghqv

Amazon: https://tinyurl.com/y8xet2td

Deezer: http://www.deezer.com/album/43652881

iTUnes: https://tinyurl.com/y8aecysm

Spotify: https://tinyurl.com/y7eauzpn

Možete ga preslušati i na TIOLI Youtube kanalu:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL9Cs-Pc1Usr2YIlAjsoD0HkP4P4s5Zhky




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku