Besplatni festival Rock in Niš sredinom jula u gradu na NišaviSviđa ti se? Javi ostalima!

- "Ride To Rock Serbia" i "Revolution Now" (uz podršku brenda "Niško" - veoma povoljne cene piva) organizuju trodnevni besplatan festival na otvorenom, u blizina bazena Vrežina, od 14-16. jula. 

- nastupaće bendovi iz čitavog regiona, a posebna pažnja biće posvećena demo bendovima u takmičarskom programu, koji će trajati sva tri dana, od 13-18h.

- četiri benda koja će odabrati članovi RTR i RN dobijaju "člansku kartu" za ulazak u "Ride To Rock Europe" ekipu i njima će biti posvećena posebna pažnja i omogućena mnogo bolja promocija, naročito kroz klupske i festivalske nastupe.

Imena bendova koji će nastupati u revijalnom programu, nalaze se ovde:

Uprkos izuzetnom interesovanju bendova i ogromnom broju pristiglih prijava, konkurs će ostati otvoren do 1. jula 2017. godine.

Prijave sa kraćom biografijom i vezama do video spotova i audio snimaka
treba poslati na adresu:  alran.srl@gmail.com

U pripremi je i kamp, štandovi za fanzinaše i ostale UG pregaoce - ništa fensi, skupo i veliko,sve u duhu UG scene. Kamp nije velikog kapaciteta, a uskoro ćemo proslediti detaljniji info.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku