Izasao album najmladjeg Novosadskog benda - CPR "Pank iz doba jure!"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Crime:Scene Records sa ponosom predstavlja album prvenac najmlađeg novosadskog pank benda CPR! Album "Pank iz doba jure" snimljen je na 1-2-3 u Novom Sadu. Članovi benda imaju imaju između 15 i 18 godina a 80% pesama koje se nalaze na albumu nastale su kad su članovi imali 14-15 godina. Tonski snimatelj bio je  Polgár Zsolt iz CK13 kolektiva, dok je miks i post produkciju uradio Inquisitor, frontmen benda dreDDup. Album je zamišljen da zvuči onako kako bend zvuči uživo, bez preterano šminke i sređivanja, jer ipak je u pitanju pank žanr. Tekstovi su buntovni i puni mladalačkog besa i dobre energije.  Za sada samo dostupan kao besplatan digitalni download i digitalno izdanje, bend je u potrazi za adekvatnim izdavačem fizičkog izdanja.

Album u celosti možete preslušati i besplatno skinuti sa sledećeg linka:Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku