Koncert uz audio/vizuelni performansSviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu, 10. juna od 22:30, u kulturnom centru UMMUS održaće se audio-vizuelni performans instrumentalne elektro pop muzike. U pitanju je projekat pod nazivom "Sintaja" koji nastaje idejom dvojice muzičara iz sastava Armuši: Danijel Armuš (klavijature, sintisajzer, bas klavijatura) i David Armuš (elektro bubanj). Pulbika ovom prilikom, može da očekuje jedinstven eletrko pop zvuk kroz snažan elektro ritam, prepoznatljive bas linije i ambijentalne harmonije. Ulaz za događaj je besplatan.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku