SUS u Elektropioniru 10.6.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski Punk 'n' Rolleri S.U.S. nakon turneje po Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj, nastupa na novosadskom To Be Punk festivalu, se vraća u matični grad gde će u subotu 10.06. od 20h u klubu Elektropionir (ul. Cetinjska 15) promovisati novi album „Slepi putnik".

     Album je izašao na vinilu i zapravo je prvo domaće izdanje posle više od 20 godina koje je štampano u Srbiji. Album možete poslušati i u digitalnom obliku na:          

http://www.deezer.com/album/40812161

 

     Bend najavljuje mnogo iznenađenja za beogradski nastup, a uz komplet novi album će izvesti i stare pesme, a specijalni gosti na ovom događaju su i Šajzerbiterlemon koji su izazvali pažnju javnosti svojim spotom za pesmu „Čudni ljudi".

 

    Karte za ovaj koncert se nalaze u pretprodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22) kao i u Zaokretu i Ljubimcu koji se nalaze u Cetinjskoj 15.

 

https://www.facebook.com/events/1022417237889475/

 

 

Bend S.U.S. je nastao 2002. godine u Beogradu. Sviraju fuziju punk rocka i garažnog rocka. Uticaji na bend se kreću od Rocky Ericksona do GG Allina, od Social Distortiona i Black Flaga do Buzzcocksa i Smithsa.

 Specifični su po svojoj mornarskoj „uniformi", žestokim live nastupima uz po malo i pirotehnike, kao i tome što je glavni vokal bubnjar što je velika retkost.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku