War Engine izdali novi albumSviđa ti se? Javi ostalima!

Novosadski hardcore sastav War Engine je izbacio svoj drugi po redu studijski album The Verdict. Bend je predstavio 8 novih pesama, na kojima se čuje nov zvuk benda koji je ovladao nakon promene postave pre dve godine. Drži se i dalje stari duh old school thrasha kao na prvom albumu 'Adrenalin Rush' ali u novom izdanju se difinitvno bend bazira malo više na hardcore zvuku. Takodje treba napomenuti da je bend stavio ceo album za free download na svojoj bandcamp stranici: https://warengine111.bandcamp.com/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku