Harlekin video singlom "Carina" najavljuje album "Tornik"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Bend Harlekin iz Inđije, prošlogodišnji pobednik Gitarijade u Kisaču i učesnik Koncerta godine, video singlom "Carina" najavljuje album prvenac "Tornik", koji će se na jesen pojaviti pod etiketom Take It Or Leave It Records.

"Carina": https://www.youtube.com/watch?v=ObRod3s1V_8

Režiju ovog spota potpisuje Milica Cvetković, dok su glumački zadaci povereni perspektivnoj glumici Petri Kovačević.

Na izdanju će se pored "Carine" naći još sedam pesama, snimljenih u beogradskom studiju Citadela Sound Production, a poslove produkcije obavio je Luka Tower Matković (Space Eater)

Harlekin je mladi alternativni rok bend koji čine iskusni muzičari. Muziku koju bend stvara karakteriše izražena atmosferičnost i emotivni naboj, dok su tekstovi kratki i nose snažnu poruku kroz metaforu.

FB: https://www.facebook.com/harlekinbend/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku