Punk Parada u Pozegi 11. avgustaSviđa ti se? Javi ostalima!

Jednodnevni Punk festival "Punk Parada" koji se odrzava u Požegi je pilot projekat koji organizatori žele da učine tradicionalnim i centralnim događajem ljubitelja punk i ska zvuka u Zapadnoj Srbiji.

Festival će se održati u subotu 11. avgusta 2017. u otvorenoj bašti Kluba Mladih sa početkom u 19 i 30 časova. Nastupiće legende punka, KBO! iz Kragujevca, zatim Samostali referenti iz Beograda, HUND iz Arandjelovca, Crveni Karton iz Kruševca i Čvrge iz Požarevca. Ulaz je, naravno, besplatan i očekujemo posetioce iz svih krajeva.

Požega je jako dobro povezana vozom sa severnom i centralnom Srbijom, kao i autobuskim prevozom. U gradu postoji mogućnost za prenoćište, a posetu festivalu možete uklopiti sa uživanjem u parkovima prirode u okolini.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku