Sabor Rokenrola u LučanimaSviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu 22. jula sa početkom u 21 čas u bašti Doma kulture u Lučanima biće održan treći Sabor rokenrola. Ove godine publika će moći da uživa u nastupu bendova Dead Man's Bells, Kanda Kodža i Nebojša, Ritam Nereda i Iskaz, čime će se dodatno učvrstiti identitet ovog Sabora. Kako organizatori Sabora ističu, cilj im je da odabirom vrhunskih izvođača pozicioniraju ovaj festival pri samom vrhu regionalne rokenrol festivalske ponude. Takođe ističu da je izuzetno važno da se ovaj festival nastavi, održava i sačuva jer predstavlja jednu od retkih oaza i brana koje se suprostavljaju neukusu i nekulturi.

Pozivamo Vas da posetite ovaj vredan i zanimljiv festival.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku