SEΛ + ΛIR & saMMan// Četvrtak 13. jul, 19h // ZaokretSviđa ti se? Javi ostalima!

Grčko-nemački duo Eleni Zafiriadou i Daniel Benjamin, bolje poznati od nazivom SEA + AIR, prepoznali su značaj postojanja na pravom mestu u pravom trenutku dok su na turneji predstavljali svoj album prvenac – na više od 600 koncerata, 26 zemalja i 3 godine neprestane turneje. Za drugi album nazvan "Evropi" napisan na turneji i potpuno indiferentan anglo-američkim pop normama, inspirisala ih je Evropa, pa samim tim obiluje mediteranskim bitovima, androgenim glasovima i egzotičnim instrumentima, koji su doprineli njihovom "Ghost pop" zvuku.
Album "Evropi" je osvojio nekoliko nagrada, dospeo je u top 50 album chart, i lansirao gostovanja SEΛ + ΛIR na televizijama u Italiji, Francuskoj, Nemačkoj, Kanadi…
Zahvaljujući uspehu prva dva albuma, Eleni i Daniel su se preselili u Grčku ove godine, kako bi se približili zvuku jugoistočnih zemalja Evrope.
Za sve fanove: Owen Pallett-a, Radiohead-a, Kate Bush, Scott Walker-a, Dead Can Dance.

special guest!

saMMan (guitar + stuff) 

solo muzički projekt Matjaža Mančka - aktivan 2004-2009, pasivan 2009-2017 – sa ovom turnejom najavlja veliki reunion! 

https://myspace.com/sammanmmusic

Ulaz je slobodan
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku