Sooma, Šajzerbiterlemon i Danga u Elektopioniru



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Švajcarski stoner grandž bend SOOMA odlučio je da još jednom poseti Srbiju i održi svirku u beogradskom klubu Elektropionir u subotu, 8. jula. Ovaj put za goste su odabrani garažni pank bend Šajzerbiterlemon i post grandž bend Danga.

U januaru 2017. Sooma se prvi put predstavila beogradskoj publici sa čak četiri koncerta na kojima su im pružili podršku brojni domaći bendovi kao što su Regulator, Irvas i Klotljudi. Za svoju drugu beogradsku mini turneju spremili su noviji repertoar, koji će se velikim delom naći na njihovom debi albumu koji izlazi za nekoliko meseci. Nakon ovog koncerta švajcarce očekuje i nastup na zlatiborskom festivalu Hillsup.

Šajzerbiterlemon je posle 3 godine postojanja i više desetina svirki po beogradskim rokenrol budžacima, od Kuglaša preko Sijuksa do Kvake 22, objavio dva zvanična singla sa spotovima ("Čudni ljudi" i "Na dno"). Singlovi najavljuju debitantski EP benda koji će biti kompletiran krajem leta, a ovo će verovatno biti poslednja prilika da ih čujete u Beogradu pre septembra.

Danga je novi bend na sceni kome će ovo biti debi nastup. Stvaraju muziku pod jakim uticajem Sjetl scene 90-ih i bendova iz Srbije koji su uspeli da se približe takvom zvuku (Block Out, Bjesovi...). Nakon ovog nastupa i njih takođe očekuje svirka na Hillsup festivalu na Zlatiboru.

Ulaz na svirku koštaće 250 dinara.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive