Transfer Blama predstavlja novi album - “Večito drugi”



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon prvog albuma kojeg su izdali pre dve godine požarevački pank-rok bend Transfer Blama se opet oglasio novim izdanjem, ovog puta "malo glasnije" I sa pesmom "više" u odnosu na pomenuti prvi album.

"Večito drugi" nastavlja trend koji Transfer Blama očigledno forsira a to su kratki albumi – ne više dvadesetak minuta muzike. Ovaj album broji osam pesama, među kojima je i jedna obrada. Takođe, kao njegov predhodnih izdat je u sopstvenoj režiji benda.  Treba napomenuti da je izlazak albuma pratio video za singl "Ti I ja".


Album "Večito drugi" je novi iskorak i donekle radikalna promena našeg zvuka.  U odnosu na prvi album, ovo izdanje nagoni ka dosta "tvrđem" zvuku. Uplivi hard core-a i street punka su više nego očigledni. Šta više, na ovom albumu se osećaju i uplivi heavy metala. Takođe tekstualno je dosta zreliji-realniji. Jednom rečju, ovaj album je blago eksperimentalan.  Ali sigurni smo  da će publici svideti.

Fizički primerak albuma možete poručiti putem email adrese: transferblamabend@gmail.com Ili putem FaceBook stranice benda.

Ako niste ljubitelj fizičkih kopija albuma? Album možete takođe kupiti i kao digitalno audio izdanje putem Bandcamp profila. Ukoliko ne praktikujete ni audio format u bilo kom obliku? Uvek možete besplatno downloadovati MP3 verziju albuma klikom na OVAJ LINK.

 

Lista pesama:

1. Asfalt

2. Ti i ja

3. Hladan skroz

4. Sati

5. Boje

6. Ljudi

7. Za one koji su odustali

8. Rodi mi gomilu debila (Trula Koalicija)




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive