Dvojac Mister Akustik predstavlja spot za pesmu „Volim te još“



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Osnovu benda Mister Akustik čine Dragana Bilčar (vokal) i Boban Krsmanović (gitara) i to je postava u kojoj najčešće nastupaju. Po potrebi bend nastupa u manje ili više proširenom sastavu.
Bend je proteklih godina snimio nekoliko pesama, od kojih se na youtube mogu naći: Mi smo najbolji, U snovima, Jednom, Slatke laži, Samo ti i ja, Kasno je, Pozovi me.
U julu ove godine Mister Akustik je u studiju Asfalt snimio dve nove pesme, „Zato što nisi“ i „Volim te još“. Za prvu pesmu je spot u pripremi i trebao bi da se pojavi polovinom avgusta, a za pesmu „Volim te još“ se pojavio pre dvadesetak dana i ovom prilikom ga predstavljamo.
Spot je radio Slobodan Popović koji u filmskim krugovima poznat kao autor i reditelj filma Avala koji je osvojio više nagrada na međunarodnim festivalima autorskog filma. U spotu se kao plesačica pojavljuje Nina Zdravković, koja je inače profesorka baleta u školi Razigrano stopalo. Ista ekipa je učestvovala i u snimanju spota za pesmu „Zato što nisi“, a do tada uživajte u pesmi Volim te još.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku