Goblin Zeppelin objavili album “Burn the idol”



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Podgorička postava žestokih rokenrolera zastrašujućeg imena Goblin Zeppelin konačno se, nakon mnogobrojnih avantura, dokopala svog albuma prvenca "Burn the idol", upravo objavljenog za najstariju srpsku nezavisnu izdavačku kuću Take It Or Leave It Records.
Na debi izdanju našlo se osam pesama, snimanih na različitim mestima i pod svakakvim uslovima, od studija "Radio Katakomba", u kome su nastali prvi demo radovi pa sve do znamenitog mesta miksovanja albuma – studija "Rebbelion". Upravo objavljeno izdanje "Born the idol" može se nabaviti u fizičkom formatu kao I na svim relevantnim digitalnim platformama:
  • Sada sa punom postavom i izdavačem iza sebe, Goblin Zeppelin sprema mnoštvo svirki i velika pustošenja gradova kroz koje prolete. A moramo napomenuti da je materijal od 13 pjesama za drugi album već u pripremi, poručuju iz benda.
Kako GZ izgledaju i zvuče uživo možete pogledati i prosuditi sa ovog live snimka načinjenog na njihovom ovoletnjem nastupu u Morinju:



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive