Madresi pripremili novi albumSviđa ti se? Javi ostalima!


Zrenjaninska rock and roll/punk trojka Madresi su objavili svoj treći album pod nazivom "Alergija na zlo" koji se zahvaljujući saradnji sa norveškom distributerskom kućom Phonofile može naći na svim online muzičkim servisima kao što su Deezer, I-tunes, Klicktrack, Spotify, Amazon I dr. Bend je pre albuma objavio singlove "Ugašen svet", "Mega bleja trend" i "Sitne lopove ganjate, a velikim se klanjate".
Album će biti objavljen i na CD-u pod etiketom Miner recordsa sa kojim bend ima odličnu saradnju i za koga je objavio i prethodni album Prodajem emocije. Bend je ostao veran svom zvuku, koji podrazumeva beskompromisni rock and roll, sa zaraznim rifovima i refrenima, i autentičnim tekstovima, što pomešano sa Ramones pankerajem daje jedno zdravo i umereno rokanje.

Madresi su se konačno ustalili u postavi:
Vladimir Maksimović – gitara, vokal
Nenad Ivanić – bubnjevi
Žolti Vaci – bas gitara, prateći vokal

i obezbedili kontinuitet u nastupima koji im je nedostajalo poslednjih godina, tako da su nedavno održali sjajne nastupe u Akademiji 28 u Beogradu i u Matičnoj kafani (Kod Gare) u Lukićevu kod Zrenjanina na kojima su promovisali album "Alergija na zlo" kao I albume "Prodajem emocije" (Miner records) i "Odvedi me odavde" (Balkanrock records).Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku