MKDSL podrška Zardonic-u, publika bira muziku za set!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Venecuelanski  electro/dance/metal  DJ i producent Zardonic dolazi 6.oktobra u Drugstore, a kao njegova podrška nastupiće MKDSL! Naš poznati producent i DJ dozvoliće svojim fanovima da izaberu muziku za njegov set...  

Marko Milošević aka MKDSL (Mama kaže da sam lep) je beogradski producent, multiinstrumentalista, live performer i nekadašnji DJ, a u svetu muzike je preko 18 godina. Svoj raznoliki, prepoznatljiv i neuhvatljiv opus gradio je deceniju i po kroz bavljenje đingom, a nakon toga poslednje više od 3 godine isključivo izvođenjem muzike uživo. Prepoznatljiv stil koji MKDSL prezentuje pun je pozitivne energije i specifičnog smisla za humor, a za svoj izbor muzike kaže da je to „inteligentna muzika za ples". Svojim live nastupom zamagljuje granicu između žive svirke i dj seta, a eklektičnim pristupom muzike spaja zvuke tehna, diska, etna, roka i panka u jedan moderan klupski doživljaj. Kao DJ bio je rezident najpoznatijih beogradskih klubova, radio je muziku za više filmova, izložba, revija i pozorišnih predstava a autor je i brojnih muzičkih radionica za decu i odrasle, kao i dečijih pesama. Danas je aktivni član u bendu Bojane Vunturišević, bendu Đorđa Miljenovića aka Wikluh Sky i bendu Chorbika. Nedavno je otvorio muzičku kuću  "Chorbika records" i izdao za tu etiketu prvo LP izdanje "Ti i ja".

Raduje se nastupu pre Zardonic-a zbog svega onoga što ovaj venecuelanski DJ radi i predstavlja i kaže: "Zardonic mi je car što ima ortak svoj lik kao igriv karakter u video igrici, koliko ljudi može time da se pohvali?"

Za ovo veče MKDSL sprema nešto potpuno drugačije! Poziva fanove da sami izaberu muziku koju će puštati: "Ortak cepa hevi metal/dnb/breakcore mešavinu žanrova, pa ću shodno tome i ja pripremiti nešto potpuno drugačije. Radiću lajv klabing adaptacije hevi metal pesama koje vi izaberete! Uskoro ću vas zamoliti za predloge, razmislite šta biste voleli da čujete na velikom soundsistemu u klupskom aranžmanu. Mjetaal! "
Zato - pratite njegov zvanični facebook page i saznajte na koji način i vi možete da utičete na to da ovo veče bude još bolje!

Federico Agreda Alvarez aka Zardonic je ikona, inovator, izvanredan performer... multitalentovani i višestruko nagrađivani klavijaturista, DJ, kompozitor i producent... Njegov zvuk u  osnovi  je electro-dance sa uplivima rokenrola, ali pod jedva primetnim glitch hop, breakbeat, electro house, dubstep, drum & bass i hardcore techno uticajima, uz dodatak metal gitara i „zapovedničkih" vokala.   Scenski nastup je ono što ga definitivno čini prepoznatljvim - maska koju nosi na nastupima je na top 10 listi najboljih DJ maski na svetu!  On je „karika koja nedostaje između metala i elektronike" kako kažu Hypetrap i „pravi savršen balans između različitih žanrova, kroz agresiju i atmosferu" sudeći po Billoard-u. Dobitnik je mnogih nagrada, a na turnejama je poslednjih deceniju i po obišao skoro ceo svet i imao uspešne nastupe u 37 zemalja.

Agreda je bez sumnje neko ko pomera granice, menja trendove u muzici kojom se bavi, kao i standarde mejnstrim i andergraund scene, nikada ne robujući pravilima. Uz podršku MKDSLA-a, izvesno je da će Drugstore 6.oktobra goreti od dobrog zvuka i energije! Zato nipošto ne treba da propustite priliku da ih čujete!

Ulaznice su u prodaji po cenama od 1000 i 2000(VIP) dinara. Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima,  Ticketshopa i DDTickets, kao i online preko sajtova www.eventim.rs, www.ticketshop.rs  i www.ddtickets.rs

Organizator: HH Artists



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive