MKDSL podrška Zardonic-u, publika bira muziku za set!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Venecuelanski  electro/dance/metal  DJ i producent Zardonic dolazi 6.oktobra u Drugstore, a kao njegova podrška nastupiće MKDSL! Naš poznati producent i DJ dozvoliće svojim fanovima da izaberu muziku za njegov set...  

Marko Milošević aka MKDSL (Mama kaže da sam lep) je beogradski producent, multiinstrumentalista, live performer i nekadašnji DJ, a u svetu muzike je preko 18 godina. Svoj raznoliki, prepoznatljiv i neuhvatljiv opus gradio je deceniju i po kroz bavljenje đingom, a nakon toga poslednje više od 3 godine isključivo izvođenjem muzike uživo. Prepoznatljiv stil koji MKDSL prezentuje pun je pozitivne energije i specifičnog smisla za humor, a za svoj izbor muzike kaže da je to „inteligentna muzika za ples". Svojim live nastupom zamagljuje granicu između žive svirke i dj seta, a eklektičnim pristupom muzike spaja zvuke tehna, diska, etna, roka i panka u jedan moderan klupski doživljaj. Kao DJ bio je rezident najpoznatijih beogradskih klubova, radio je muziku za više filmova, izložba, revija i pozorišnih predstava a autor je i brojnih muzičkih radionica za decu i odrasle, kao i dečijih pesama. Danas je aktivni član u bendu Bojane Vunturišević, bendu Đorđa Miljenovića aka Wikluh Sky i bendu Chorbika. Nedavno je otvorio muzičku kuću  "Chorbika records" i izdao za tu etiketu prvo LP izdanje "Ti i ja".

Raduje se nastupu pre Zardonic-a zbog svega onoga što ovaj venecuelanski DJ radi i predstavlja i kaže: "Zardonic mi je car što ima ortak svoj lik kao igriv karakter u video igrici, koliko ljudi može time da se pohvali?"

Za ovo veče MKDSL sprema nešto potpuno drugačije! Poziva fanove da sami izaberu muziku koju će puštati: "Ortak cepa hevi metal/dnb/breakcore mešavinu žanrova, pa ću shodno tome i ja pripremiti nešto potpuno drugačije. Radiću lajv klabing adaptacije hevi metal pesama koje vi izaberete! Uskoro ću vas zamoliti za predloge, razmislite šta biste voleli da čujete na velikom soundsistemu u klupskom aranžmanu. Mjetaal! "
Zato - pratite njegov zvanični facebook page i saznajte na koji način i vi možete da utičete na to da ovo veče bude još bolje!

Federico Agreda Alvarez aka Zardonic je ikona, inovator, izvanredan performer... multitalentovani i višestruko nagrađivani klavijaturista, DJ, kompozitor i producent... Njegov zvuk u  osnovi  je electro-dance sa uplivima rokenrola, ali pod jedva primetnim glitch hop, breakbeat, electro house, dubstep, drum & bass i hardcore techno uticajima, uz dodatak metal gitara i „zapovedničkih" vokala.   Scenski nastup je ono što ga definitivno čini prepoznatljvim - maska koju nosi na nastupima je na top 10 listi najboljih DJ maski na svetu!  On je „karika koja nedostaje između metala i elektronike" kako kažu Hypetrap i „pravi savršen balans između različitih žanrova, kroz agresiju i atmosferu" sudeći po Billoard-u. Dobitnik je mnogih nagrada, a na turnejama je poslednjih deceniju i po obišao skoro ceo svet i imao uspešne nastupe u 37 zemalja.

Agreda je bez sumnje neko ko pomera granice, menja trendove u muzici kojom se bavi, kao i standarde mejnstrim i andergraund scene, nikada ne robujući pravilima. Uz podršku MKDSLA-a, izvesno je da će Drugstore 6.oktobra goreti od dobrog zvuka i energije! Zato nipošto ne treba da propustite priliku da ih čujete!

Ulaznice su u prodaji po cenama od 1000 i 2000(VIP) dinara. Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima,  Ticketshopa i DDTickets, kao i online preko sajtova www.eventim.rs, www.ticketshop.rs  i www.ddtickets.rs

Organizator: HH ArtistsSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku